Cumhuriyet Ortaokulu


Vizyon: Biz, Bilgi Çağı´na uyarlanmış bir kurum olarak; Öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli, toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak, Her çocuğun içindeki yaratıcı, çok yönlü, haklarını koruyabilen, güven, hoşgörü ve sevginin hakim olduğu bir ortam yaratmak, Eğitim - Öğretim etkinliklerinde, çağdaş teknolojinin getirdiği tüm olanakların kullanıldığı bir ortamı öğrencilerimizin hizmetine sunmak, Okulumuzu; öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile çevrede örnek gösterebilecek ve gurur duyacak bir kurum haline getirmek, Öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını en kısa sürede gidererek, onları başarıya götüren yolda motive edip, umut ve güveni aşılayarak hedeflerine emin adımlarla gitmelerini sağlamak, Çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmak için varız.

Misyon: Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenen; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzurun sağlandığı başarılı bir okul olmak hedefimizdir.

Başarılar:

Saatler: 08:30---14:50
Isınma: Kaloriferli
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: İlçede yaşayan öğretmenler hususi araçlarıyla yahut yürüyerek ulaşım sağlamaktadır. Van´dan gidiş gelen yapan personeller servis ayarlamaktadırlar.
Sportif Etkinlikler: Futbol, Voleybol, Masa tenisi...
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı çalışmaları yapılmaktadır.
Diğer Hususlar: Okulumuzda taşımalı eğitim sistemi uygulanmaktadır. Taşımalı eğitim sisteminde günübirlik taşıma ile eğitim öğretim verilmesi sağlanmaktadır. Okulumuzun Instagram hesabı bulunmaktadır: https://www.instagram.com/catakcumhuriyet/

Telefon - (0432) 512 21 61

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://catakcumhuriyetortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Bahçelievler Mahallesi, Bahçıvan Sokak Çatak / VAN

Öğretmen :12
Öğrenci :198
Derslik :20
Konferans Salonu :1
Fen Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Müzik Sınıfı :1
Resim Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :540
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :SABAHÇI

Yerleşim Yeri - Çatak/Van

Adres - Bahçelievler Mahallesi, Bahçıvan Sokak Çatak / VAN

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde olup, Van merkezine 80 km mesafededir.